در اين بخش از مطالب سايت نيازمندي ها قصد داريم در مورد خواص گل گاوزبان مسائلي را از طريق مقاله زير خدمتتان شرح دهيم كه اميدواريم برايتان مفيد واقع شده و مورد توجه تان قرار بگيرد.

جوشانده گل گاوزبان برای تقویت قلب و سیستم عصبی، پاکسازی بدن و قلب از برخی مواد مضر و خطرناک سودمند است.

گل گاوزبان مفرح، مقوی ارواح و حرارت غریزی و اعضای رییسه (مثل قلب، مغز و کبد) و حواس است. هر دو جنس و گونه‌ی گاوزبان کاربردهای مشابهی دارند ولی برخی عوارض در گاوزبان اروپایی (ناشی از آلکالوئیدهای پیرازولیدن) مصرف آن را به‌خصوص در بیماران کبدی و در زنان باردار محدود می‌کند. گاوزبان موجود در ایران طبیعت گرم و تر در درجه‌ی اوّل دارد و به همین دلیل ایمن شمرده می‌شود.

مدیر گروه آموزشی طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد کیفیت گرم و تر گاوزبان مصرف آن را در فصل پاییز و فصول سرد مناسبتر می‌کند به‌خصوص برای کسانی که به هر دلیل دچار استرس‌های جسمی، فکری و عاطفی زیادی باشند.

وی اضافه کرد: جوشانده گل گاوزبان برای تقویت قلب و سیستم عصبی، پاکسازی بدن و قلب از برخی مواد تباه سودمند است. مقدار لازم در یک فرد بالغ عبارت است از ۵ گرم در حجم حدود ۲۵۰ سی‌سی آب جوش، که باید آرام و ملایم تا حد رسیدن به ۱۵۰ سی‌سی جوشانده و سپس با اندکی لیموعمانی یا آب‌لیموی تازه و تنها اندکی عسل یا نبات مصرف شود.

مصرف گل گاوزبان به‌تنهایی در افرادی که فشارخون بالا دارند، می‌تواند به‌شدت مخاطره انگیز باشد.

از اينكه وقتتان را بابت خواندن اين مطلب صرف نموديد سپاسگذاريم،نيازمندي ها مكاني مطمئن براي تبليغات هدفمند و ثبت آگهي در اينترنت