
کاربردهای پکتین
پکتین در موادغذایی بسیار پرکاربرد هست که میتوان گفت بخش عمده ی آن درفراوری میوه استفاده میشود از دیگر کاربردهای متداول آن محصولات لبنی و قنادی، محصولات میوهای فرآوری شده، پرکنندههای نانوایی و لعابها هستند. کاربرد احتمالی دیگر پکتین جایگزین چربی است، اما جدیدترین کاربرد آن در پایدارسازی امولسیونها است.
کاربردهای میوهای(ژله.مربا.دسر)، پرکنندهها و روکشهای پخت،کاربردهای لبنی،شیرینی سازی،
نوشیدنیها، غذاهای منجمد و اخیرا غذاهای کم کالری به عنوان جایگزین چربی و یا قند از کاربردهای متداول پکتین هستند. در صنایع داروسازی برای کاهش کلسترول خون و بیماریهای معدی-رودهای استفاده میشود. کاربردهای دیگر پکتین شامل استفاده در فیلمهای خوراکی، جایگزین کاغذ، کفها و پلاستیسایزرها وغیره میباشد
برای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
09198008414 رضایی
03195023710