آگهی

شیر شتر حیدری
آخرین بروزرسانی : 12 ماه قبل
قیمت :
35,000
دسته بندی :
مرتبط با صنعت
موقعیت :
صاحب آگهی :
شرکت مجی
شناسه :
93433
تلفن همراه :
09159614180
تلفن ثابت :
---
لینک :
https://niazmandyha.ir/ads/93433
توضیحات :
خواص شگفت انگیز شیر شتر:
شیر شتر، نسبت به شیر گاو و گوسفند خوشمزه تر میباشد و چربی آن نیز سبکتر است.
شیر شتر برای درمان بیماریهای کبد و کم خونی و سل و بیماریهای دوران پیری و شکنندگی استخوانها و نرمی استخوان در کودکان و برای درمان سرماخوردگی، تب و آنفولانزا و همچنین درمان هپاتیت ب مفید است.
شیر شتر در درمان بیماریهای تنفسی از جمله سل و آسم بیماریهای معده و روده بزرگ و اختلالات گوارشی و کاهش قند و فشار خون و تنظیم ضربان قلب و تنفس و گرمازدگی مفید میباشد.
طبق آخرین تحقیقات مصرف شیر شتر برای مادران باردار مفید است و در سلامتی نوزاد و مادر موثر است.
شیر شتر به صورت خام و به صورت محصولات تخمیری برای درمان زخم معده، بینظمیهای بدن، اسهال، یبوست و زخمها موثر است.
همچنین درمان بیماریهای سخت معدهای هم با استفاده از شیر شتر گزارش شده است.
بیماران دارای هپاتیت نیز بعد از خوردن شیر شتر عملکرد بدنشان بهبود پیدا میکند.
محققان از شیر شتر برای درمان بیماران مبتلا به ایدز هم در سطح دنیا استفاده کرده و به پیشرفتهای خوبی هم دست یافتهاند.
تحقیقات نشان میدهد که ویتامین شیر شتر ۳ برابر بیشتر از شیر گاو است.
اخیرا پروتئینی در شیر شتر کشف شده است که عملکرد آن همانند انسولین بوده و در درمان بیماری دیابت بسیار مفید و کار ساز است.
چون نیازهای انسان در محیط های گرم و خشک بر پایه کالری کمتری است و پروتئین و آب نقش مهمی دارند، مقادیر کمی شیر شتر میتواند نیاز انسان را در این مناطق تامین کند.
شیر شتر آنچنان منبع سرشاری از ماده معدنی بنام آهن است که برخی معتقدند مصرف مناسب و مداوم آن انسان را از هر نوع شیری بینیاز میکند حتی نوزادان را از شیر مادر.
طبق تحقیقات شیر شتر ۱۰ برابر شیر گاو؛ عنصر آهن و کلسیم دارد.
شیر شتر سرشار از اسیدهای مهمی بنام اسید آمینه است، مانند والین و متیونین و لیزین و آرژنین و فنیل آلانین.
همچنین شیر شتر دارای مقادیر نسبتا بالای آلبومین و گلوبولین نیز میباشد.
نکته بسیار عجیب و جالب درباره شیر شتر این است که این ماده گرانبها قادر است بدون استفاده از لوازم امروزی کیفیت خود را در دمای ۴ درجه سانتیگراد بمدت ۱۲ روز و در دمای معمولی اتاق بمدت ۴۸ ساعت و حتی بیشتر حفظ نماید.
این درصورتی است که بطور مثال شیر گاو در دمای عادی اتاق ظرف ۱۲ساعت ترش میشود، که علت آن مربوط میشود به اینکه سرعت تخمیر قند لاکتوز در شیر شتر بسیار کم است و از طرفی ناگفته نماند که افزایش میزان اسیدیته در شیر شتر آرام و به کندی است.
تحقیقات نشان میدهد که شیر شتر بخاطر وجود برخی مواد ازجمله انواع پروتئینها مانند پروتئین کازئین؛ در برابر سموم، باکتریها، قارچها، و بسیاری از خطرات احتمالی آنها بویژه برای نوزادان مقاوم و سبب مصونیت در برابر آنها میشود.
جهت سفاش محصولات تماس بگیرید
09156646040